Криза на възрастта ли удари Камелия, какво ли?!... 50-годишната чалга дива

...
Криза на възрастта ли удари Камелия, какво ли?!... 50-годишната чалга дива
Коментари Харесай

Фен не си спести критиката към Камелия: Яд ме е да те гледам!

 Криза на възрастта ли удари Камелия, какво ли?!... 50-годишната чалга дива прави нелепост след нелепост с визията си, най-малко по този начин считат огромна част от почитателите й в мрежата.

След като певицата шокира всички с цялостната смяна на носа си преди няколко месеца, през днешния ден тя безусловно замяза на патка – визираме устните, не мозъка й...

Джуките на Камелия, които естествено са много тънки, сега са наблъскани с хиалуронова киселина. При това до такава степен, че са изскочили напред и придават на физиономията й типичния пачи тип.

Потребители я съпоставиха с патока Доналд Дък и не стопират да й се чудят на акъла, по какъв начин може сама да си аргументи това. Явно обаче Ками си се харесва, тъй като не стопира да театралничи и да цупи нови джучки пред камерата, написа show.bg.

 Инстаграм Фотосите, несъмнено, са обработени изцяло, с цел да създадат тена на лицето й равен като бебешко дупе, по което няма нито една гънка. Нещо невероятно за годините й.

" Яд ме е да я виждам! Ако ще да се сърди, само че истината е, че я обичахме такава, каквато беше. Тогава имаше някакъв присъщ съблазън, който се изпари изцяло. Нищо не й е останало от него “, разясняват почитатели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР